Moment 22 gånger 2

Försöker läsa en engelska-kurs på Malmö högskola – men det är inte lätt.

Första hindret – e-postsystemet är utbytt sedan jag pluggade senast, så mitt gamla lösenord fungerar inte. Försöker skapa ett nytt e-postkonto, men det går inte heller, eftersom jag fortfarande finns som användare i systemet. Klickar på länken för att få ett nytt lösenord, vilket fungerar. Problemet är bara att det nya lösenordet till e-postsystemet skickas till (ja, du har redan gissat det) den mailadress som jag inte kommer åt eftersom jag inte har lösenordet.

Får till slut tag på teknisk support, som skickar ut ett nytt lösenord via vanlig post (visserligen till en icke-existerande adress, eftersom “det är den som är inskriven i systemet och vi får inte ändra den”, men brevet letar sig ändå fram).

Sedan går allt förrädiskt lätt. Jag registrerar mig och går in på “It’s learning”, läroplattformen där schema, alla övningsuppgifter för kursen, etc. finns. Inga problem där. Tills en vecka senare, då It’s learning plötsligt vägrar släppa in mig, eftersom jag inte är en registrerad användare.

Skriver till supporten – men får ett auto-generarat svar att eftersom jag inte är en registrerad användare av systemet så kan jag inte få någon hjälp.

Suck.

comments powered by Disqus