Användbarhetsboken - nu med bokmärken

Jag är periodvis en ganska flitig användare av Delicious. Och en slö bloggare. Därför har jag nu mashat ihop de båda, så att bokmärken jag sparar där automatiskt publiceras här.

Än så länge publiceras de bara på själva siten, inte i RSS-flödet. Skall se om jag kan gräva runt lite mer i maskineriet och se om jag kan få in dem även i RSSen.

Den viktiga skillnaden är dock inte löpsedeln, utan att bokmärkena även dyker upp vid råden och kapitlen från Användbarhetsboken. Redan har ett anständigt gäng ansamlats vid till exempel avsnitten om färg och alt-texter till bilder.

Uppdaterat: Den här funktionen visade sig mer än lovligt skakig. Bokmärkena vid råden och kapitlen fungerar, men på löpsedeln dyker de upp och försvinner lite som de vill. Jag får väl dyka ner under motorhuven och rota…

comments powered by Disqus